Vi söker sjuksköterska

Om jobbet

Vill du vara med att skapa den vård du själv skulle välja!

Vårdcentralen Aroma söker dig sjuksköterska/distriktssköterska som vill bli en del av vårdcentralen Aromas arbetsglädje och härliga arbetskamrater. Vi söker dig som har specialistkompetens inom diabetesvård eller kan tänka dig att vidareutbilda dig inom detta område. Du ska vara positiv, vilja vara med och förbättra samt utveckla arbetsplatsen. Du ska kunna leva upp till vårdcentralens värdeord empatisk, engagerad och kompetent.

Du kommer att ha egen diabetesmottagning vissa dagar i veckan och därutöver ett varierande arbete med telefonrådgivning, mottagningsarbete samt arbete på vår Närakut.

Vårdcentralen Aroma är en privat driven vårdcentral som startades av vårdpersonal 2010 vid vårdvalets införande. Vårdcentralen är en del av Lideta Hälsovård. Personalgruppen består av 45 medarbetare och har drygt 10 000 listade patienter. Sedan starten har vårdcentralen prioriterat att driva vård med högsta medicinska kvalitet präglat av ett varmt personligt bemötande. Detta i kombination med en stimulerande och utvecklande god arbetsmiljö. Utmärkande för vårdcentralen är fast läkarbemanning, låg personalomsättning och goda resultat. Till exempel i nationella patientenkäten där vårdcentralen fick mycket högt betyg inom Region Jönköping.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Anna Eriksson, sektionschef
Tel: 010-2432703, mobil 073-0877321
anna.eriksson@rjl.se

Korta fakta om jobbet

  • Omfattning: Heltid
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
  • Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön