Vi söker kurator, beteendevetare, sjuksköterska med KBT-kompetens

Vi söker Dig kurator, beteendevetare, sjuksköterska med KBT-kompetens till vår vårdcentral

Välkommen till Vårdcentralen Aroma i Vetlanda!
En av våra kuratorer ska nu gå i pension varför vi söker Dig med motsvarande kompetens; socionom, sjuksköterska med KBT-kompetens eller motsvarande, till vår vårdcentral.

Hos oss arbetar Du med vuxna som har psykisk ohälsa med bedömning, rådgivning, samtalsbehandling och kognitiv beteendeterapi (KBT). Behandlingen riktar sig till dem som har lättare till måttliga besvär av depression, ångest, stress, sömn eller befinner sig i kris. Vårt team utreder även misstanke om neuropsykiatrisk funktionsnedsättning hos vuxna t.ex. ADHD. Samtalsbehandlingen är korttidsinriktad. Vårdcentralen har ett arbetssätt med inriktning på tidig bedömning och god kvalitet. Vi erbjuder även Internet-KBT.

Beroende på Din erfarenhet och kompetens samt patienternas behov kan även andra behandlingsformer bli aktuella.
Prioriterade egenskaper hos Dig är att vara positiv till att arbeta i team med övriga professioner på vårdcentralen, att arbeta med att ständigt utveckla arbetet och din kompetens samt ett gott bemötande. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbete som samtalsterapeut och att Du har en hög grad av personlig mognad.

Om vårdcentralen:

Vårdcentralen Aromas mål är att vara en arbetsplats som främjar en god arbetsmiljö och värnar om att fokusera på ett gott bemötande, hög kompetens och kvalitet. Allas delaktighet och inflytande på arbetsplatsen är högt prioriterat. Av största vikt är ett lokalt ledarskap med korta beslutsvägar och lyhördhet för personalens synpunkter och önskemål.
Vårt arbetssätt präglas av tvärprofessionellt samarbete och god kontinuitet vilket vi ser som en framgångsfaktor för vårt arbete.
Vårdcentralen Aroma är en privat driven vårdcentral som startades av vårdpersonalen vid vårdvalets införande i Region Jönköping år 2010. Vårdcentralen är sedan årsskiftet 2018/2019 en del av Lideta Hälsovård.
Personalgruppen består av cirka 45 medarbetare. Vårdcentralen har 10 000 listade patienter. Vi finns i nya fräscha lokaler i centrum av Vetlanda.

Anställning och ansökan:

  • Tjänstgöringsgrad 100 %
  • Tillträde 1 februari 2021 eller efter överenskommelse
  • Ansökan skickas till Vårdcentralen Aroma, Storgatan 11 B, 574 32 Vetlanda, märk ”ansökan kurator” eller skicka till e-postadress vardcentralenaroma@rjl.se senast 30 november.

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Frågor besvaras av verksamhetschef Marie Rooth, antingen via mail marie.rooth@rjl.se eller telefon 070-537 24 50.
Gå gärna in och läs mer om oss på vår hemsida.

Vi ser fram emot Din ansökan!