Samtalsgrupp för seniorer

Samtalsgrupp för seniorer – För dig som önskar mer inspiration i vardagen! 

Ibland kan det vara svårt att se livet från den ljusa sidan.  Det kan bero på att man inte mår riktigt bra eller att livet förändrats på ett oönskat sätt. Oavsett vad det beror på, mår man oftast lite bättre av att träffa andra i samma situation.

I ”Samtalsgrupp – Seniorer” fokuserar vi på de dagar som kommer. Det finns en tydlig struktur för samtalet och ett nytt tema vid varje tillfälle. Vi undersöker, utifrån varje tema, hur vi kan hitta inspiration i vardagslivet. Samtalsgruppsledaren ger också – om Du önskar det – tips på var Du kan hitta det stöd Du behöver för att komma vidare på det sätt som Du önskar.

Antal gånger: 5 tillfällen, 12 timmar. Vi bjuder på fika.

När: Tisdagar kl 13:00-15:00 med start v 10 (tisdag 5 mars) eller Torsdagar kl 13:00-15:00 med start v 17 (torsdag 25 april)

Kostnadsfritt. Deltagaren förbinder sig dock – så gott det är möjligt – att delta vid alla fem tillfällen. Om man måste utebli, meddelar man sin samtalsgruppsledare.

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Stationsgatan 5D, Vetlanda

Samtalsgruppsledare: Margareta Svensson och Anna-Stina Blomqvist, som är utbildade samtalsledare och själva seniorer med arbetslivserfarenhet från verksamheter inom vård, hälsa och omsorg.

Anmälan görs till Vårdcentralen Aroma på e-post: vardcentralenaroma@rjl.se eller telefonnummer 010-243 27 00.

Varmt välkommen!

Mer information och inbjudan i utskriftsvänligt format Inbjudan till samtalsgrupp seniorer