– vård och omtanke nära dig!

Vi söker sjuksköterska och distriktssköterska

Om jobbet

Vill du vara med att skapa den vård du själv skulle välja!

Vårdcentralen Aroma söker dig sjuksköterska/distriktssköterska som vill bli en del av vårdcentralen Aromas arbetsglädje och härliga arbetskamrater. Vi söker dig som är positiv och vill vara med och förbättra och utveckla arbetsplatsen.

Du erbjuds varierande arbete med telefonrådgivning, mottagningsarbete samt arbete på vår Närakut. På Närakuten arbetar man i team tillsammans med läkare och triagerar till rätt vårdnivå, tar hand om patienten själv alternativt ger egenvårdsråd. Specifika arbetsuppgifter kan diskuteras utifrån din erfarenhet, kompetens och specialistkunskaper.

Vårdcentralen Aroma är en privat driven vårdcentral som startades av vårdpersonal 2010 vid vårdvalets införande. Vårdcentralen är en del av Lideta Hälsovård. Personalgruppen består av 45 medarbetare och har drygt 10 000 listade patienter. Sedan starten har vårdcentralen prioriterat att driva vård med högsta medicinska kvalitet präglat av ett varmt personligt bemötande. Detta i kombination med en stimulerande och utvecklande god arbetsmiljö. Utmärkande för vårdcentralen är fast läkarbemanning, låg personalomsättning och goda resultat. Till exempel i nationella patientenkäten där vårdcentralen fick mycket högt betyg inom Region Jönköping.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson:

Anna Eriksson, sektionschef
Tel: 010-2432703, mobil 073-0877321

anna.eriksson@rjl.se